default-image

Με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο ο Εργοτέλης στο Λίντο

Μπάσκετ
Με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο ο Εργοτέλης στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρωτοπόρο (ισοβαθμεί με το Ηράκλειο) Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα, στις 5 μ.μ., στο κλειστό του Λίντο ο Εργοτέλης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

 Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν ξεκούραστα την προηγούμενη εβδομάδα τους βαθμούς της νίκης (δεν κατέβηκε ο Προμηθέας), όμως σήμερα θα πρέπει να μοχθήσουν πολύ για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Μακράκης, «από εδώ και πέρα όποιο ματς κι αν έχουμε μπροστά μας πρέπει να τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Να μην αφήνουμε καμία χαμένη ευκαιρία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε παιχνίδια. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της».

Απών θα είναι ο Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δαχτυλάκι του ποδιού του και οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση.

Διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντινόπουλος-Καρακάσης και κομισάριος ο κ. Γιαννακουδάκης.

Τη 19η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Φιλαθλητικός-Αμύντας, Παπάγου-Πανελευσινιακός, Κορωπί-Ένωση Ιλίου, Ιωνικός Ν.-Χολαργός, Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Έσπερος, Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Νίκη Αμαρουσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News