default-image

Αντιδρά στις κατηγορίες για το ματς με τον Εργοτέλη ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Αντιδρά στις κατηγορίες για το ματς με τον Εργοτέλη ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση απάντησε ο Πανιώνιος στις κατηγορίες ότι η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη χαρακτηρίστηκε «ύποπτη» και τονίζει ότι οι κατηγορίες αυτές είναι σαθρές.

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν αποδεχόμαστε τον όρο "ύποπτο" για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για κανένα στο μέλλον, όπου πιθανώς να θεωρηθεί τέτοιος», επισημαίνουν οι Νεοσμυρνιώτες αντιδρώντας στη δίωξης του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Στέφανου-Κωνσταντίνου Μπαξεβάνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: «Από τα τέλη του περασμένου έτους, όταν και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και στελέχη της διοίκησης, παρακολούθησαν το ειδικό σεμινάριο της "Sports Radar", σχετικά με τους "προσυνεννοημένους" αγώνες στο ποδόσφαιρο, είχαμε επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει για μια ομάδα το σύστημα αναγόρευσης των αγώνων σε "ύποπτους".

Στην ερώτηση: "Πώς διασφαλίζεται πώς δεν θα αντιμετωπίσει μια ομάδα πρόβλημα, όταν ο αντίπαλος για δικούς του λόγους έχει αποφασίσει, από μόνος του την έκβαση ενός αγώνα;", δεν είχαμε λάβει καμία ουσιαστική απάντηση.

Πλέον, μετά τις τελευταίες κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, υποχρεώνεται σε παραστάσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων και σε δικαστικά έξοδα για να αποδείξει την ακεραιότητά της, για το αποτέλεσμα ενός αγώνα, στον οποίο η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο ήταν τεράστια, ενώ και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη (με την τότε ειδησεογραφία να τον αναφέρει ως πιθανότατα τον τελευταίο του αντιπάλου, που στη συνέχεια αποχώρησε από τις διοργανώσεις στις οποίες μετείχε λόγω οικονομικών προβλημάτων), ήταν γνωστές στο Πανελλήνιο.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν αποδεχόμαστε τον όρο "ύποπτο" για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για κανένα στο μέλλον, όπου πιθανώς να θεωρηθεί τέτοιος. Η ομάδα μας έχει μάθει να παλεύει τους αγώνες εντός των αγωνιστικών χώρων και φυσικά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να σπιλώνει, όχι μόνο τις τιτάνιες προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την υπόληψη των μελών της διοίκησής μας, με σαθρές κατηγορίες τις οποίες φυσικά και θα ανατρέψουμε στις δικαστικές αίθουσες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News