default-image

Ισόπαλοι στη βροχή Ηρακλής και ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλοι στη βροχή Ηρακλής και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα είχε η αναμέτρηση Ηρακλής-ΑΕΚ που έληξε χωρίς νικητή καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 πλημμυρισμένο Καυτανζόγλειο από την ισχυρή βροχόπτωση. Ο Πέκχαρτ άνοιξε το σκορ για την Ένωση, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ζιαμπάρη, όμως ο Μπαρόχα έχει τεράστια ευθύνη για το γκολ.

Παρά την ακαταλληλότητα του γηπέδου οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ υπήρξαν αρκετά παράπονα και δυνατές μάχες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε πολύ μπάλα καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο… λίμνες που εμπόδιζε τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Έτσι, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το 45λεπτο έληξε χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη, ωστόσο, τα πράγματα βελτιώθηκαν και οι δύο ομάδες προσέφεραν πολλές φάσεις και δύο γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ηρακλή να χάνει μία καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ρομάνο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαρτολίνι πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο γηραιός άγγιξε το γκολ στο 52ο λεπτό όταν ο Βέλλιος γύρισε ωραία το σώμα του και σούταρε, όμως ο Μπαρόχα έπεσε και μάζεψε.

Στο 74ο λεπτό η ΑΕΚ έκανε το 1-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Άρθο πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στον Βέλλιο και να καταλήγει στον Πέκχαρτ που με το κεφάλι σκόραρε από κοντά. Στο 79ο λεπτό και μετά από πολλές κόντρες ο Ζιαμπάρης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μπαρόχα να φέρει μεγάλη ευθύνη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πέκχαρτ θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα της ΑΕΚ, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ αν και σε καλή θέση.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Μοντέιρο (Λουκίνας 81'), Μπουλούτ(Περόνε 60'), Ρομάνο(Λεοζίνιο 60'), Βέλλιος.

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (Λαμπρόπουλος 65'), Βάργκας (Τζεμπούρ 58'), Πέκχαρτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News