Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: Μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα πράγματα

Αντίστροφα μετρούν στο Ρέθυμνο Cretan Kings για τη Δευτεριάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για την 20ή αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Οι «κεραμιδί» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους για να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ. Απέναντί τους, ωστόσο, θα έχουν μία ομάδα που «καίγεται» για τη  νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επισήμανε στο επίσημο σάιτ του Ρέθυμνον Cretan Kings: «Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στόχων. Ο στόχος ήταν και είναι η είσοδος στα πλέι οφ από την αρχή της σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώνουμε τη θέση μας και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ για να κάνουμε μεγάλα όνειρα. Ειδικά σε περίοδο με διπλά και τριπλά ματς όπως τώρα. Όμως, από την «εικόνα» που δείχνουμε βλέπουμε πως αν κάποια παιδιά βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα πράγματα. Πάμε στα Τρίκαλα για το καλύτερο δυνατό».

Από τους παίκτες μίλησε ι Σταύρος Σχίζας, ο οποίος επισήμανε: «Πηγαίνοντας στα Τρίκαλα η ομάδα έχει ένα στόχο και μόνο και αυτός είναι ξεκάθαρα το «διπλό» που θα εξασφαλίσει πλέον την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος γιατί τα Τρίκαλα είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς και θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και με καλό ρυθμό, γεγονός που μας έχει βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Με μία νίκη στα Τρίκαλα εδραιώνουμε την θέση στην κατηγορία και αυξάνονται ο πιθανότητες για τα πλέι οφ».

Σχόλια