default-image

Γκιρτζίκης: Προσπαθούν να παρέμβουν στις εκλογές

Ποδόσφαιρο
Γκιρτζίκης: Προσπαθούν να παρέμβουν στις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για παρέμβαση εξωθεσμικών κέντρων στις εκλογές της ΕΠΟ μίλησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισήμανε χαρακτηριστικά:  «Είμαι δίπλα στους ανθρώπους των Ενώσεων, δίπλα στους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το άθλημα. Και βλέπω με λύπη να χαρακτηρίζονται συλλήβδην βλαχοπρόεδροι και να τους αποδίδονται χαρακτηρισμοί με απίστευτες κατηγορίες. Δεν μένουν μόνο εκεί! Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, βλέποντας ότι η διαβολή από τα ΜΜΕ δεν αποδίδει, κάποια εξωθεσμικά κέντρα προσπαθούν να παρέμβουν στις εκλογές μας με περίεργες μεθόδους, αλλά οι απειλές τους θα πέσουν στο κενό. Όπως πέφτουν στο κενό. Όπως και έπεσαν στο κενό και οι κατηγορίες που μας αποδίδουν όλον αυτόν τον καιρό».

Ο κ. Γκιρτζίκης θεωρεί ότι πρόθεση όλων όσων παρεμβαίνουν είναι να φύγει από το προσκήνιο η υπάρχουσα διοίκηση και να έρθει κάποια άλλη που δε θα έχει σχέση με τις Ενώσεις. Όπως είπε:  «Στις πολλαπλές επιθέσεις που δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από αυτό τον πόλεμο Κυβέρνησης, παραγόντων και οργανωμένων φιλάθλων, δέχονται επίθεση και οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο στόχος είναι να φύγουμε εμείς για να έρθουν στη θέση μας κάποιοι άλλοι.

 Οι οποίοι αν δεν προέρχονται από τις Ενώσεις δεν ξέρω ποια εμπειρία μπορούν να έχουν από τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ό,τι και να γράφεται στα ΜΜΕ εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στο άθλημα που αγαπάμε. Το οποίο άθλημα παίζεται όχι μόνο εκεί που υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ως Ομοσπονδία έχουμε προχωρήσει σε σημαντικά βήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και τα οποία βήματα ήδη αρχίζουν να αποδίδουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News