Αθλητισμός

Περήφανη η Ιεράπετρα για την Γερομαρκάκη

Διπλά υπερήφανους κάνει τους Ιεραπετρήτες η Βαγγελιώ Γερομαρκάκη στο στίβο, καθώς είναι στην αποστολή των 25 πρωταθλητών που ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ και η οποία θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολή, για τους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Ανδρών που θα διεξαχθούν στις 27/2.

Η αθλήτρια από την Ιεράπετρα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο  αγώνισμα της σφαιροβολίας Γυναικών. Αν και μικρότερη σε ηλικία από όλες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών ,απέδειξε πως όλα κρίνονται από το ταλέντο και την σκληρή δουλειά. Μετά από ένα μεγάλο αγώνα κατέκτησε  την κορυφή της χώρας σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Η αθλήτρια του Γ.Α.Σ Ιεράπετρας με μια καθαρή νίκη και με βολή στα 14,50μ. δεν στέφθηκε μόνο η καλύτερη στο αγώνισμα της , αλλά κέρδισε επάξια και το εισιτήριο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Ιεράπετρας απευθύνει θερμά συγχαρητήρια τόσο στην αθλήτρια όσο και στον προπονητή της Νίκο Ασπραδάκη και τους εύχεται  καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο αξιοθαύμαστο έργο τους.

Σχόλια