Αθλητισμός

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μεταφερόμενο το μένος του κ. Κοντονή

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του Σταύρου Κοντονή εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή του γεγονότος ότι δεν του έδωσαν άδεια να εκδοθούν επιπλέον εισιτήρια για τις θύρες 1 και 12.

Οι «πράσινοι» μετά το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 θέλησαν να αυξήσουν τη χωρητικότητα στις θύρες 1 και 12 προκειμένου να εξυπηρετηθεί όσο το δυνατό περισσότερος τους, όμως υπήρξαν εμπόδια.

Για την ακρίβεια οι αρμόδιες αρχές μετά από έλεγχο που διενέργησαν την Πέμπτη (18/2), δεν ενέκριναν την αύξηση της χωρητικότητας στις θύρας 1 και 12. Κάτι που σημαίνει πως οι διαθέσιμες θέσεις διατηρούνται ως έχουν, έως τις 17 Απριλίου, όταν και θα λήξει η ποινή.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε νέες αντιδράσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει αιτήματα των φιλάθλων της ομάδας για εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και με δεδομένη την άδικη και έκνομη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13 και 14, προέβη σε νέα τακτοποίηση της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12.

Προς τούτο μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, με στόχο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των φιλάθλων της και να αυξήσει τα έσοδα της σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε - έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή.

Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές. Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;»

Σχόλια