default-image

Καρέλης: Ο Ολυμπιακός και ο… Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Καρέλης: Ο Ολυμπιακός και ο… Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στη βελγική τηλεόραση πριν το παιχνίδι Άντερλεχτ- Ολυμπιακός, ο Νίκος Καρέλης εξέφρασε την πίστη (αλλά και τη θέλησή του) να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έδειξε ότι στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλει να πηγαίνει καλά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρέλης:

Για το ποιος είναι φαβορί: «Ο Ολυμπιακός. Φέτος έχει μια πολύ καλή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Θυμόμαστε άλλωστε ότι οι δυο ομάδες έπαιξαν πάλι πριν από δυο χρόνια και ο Ολυμπιακός πήρε καθαρό σκορ. Πιστεύω ότι θα προκριθεί».

Για το ποια ομάδα θέλει ο Καρέλης να περάσει στην επόμενη φάση: «Ο Ολυμπιακός. Είναι ελληνική ομάδα και θέλω να δω την Ελλάδα να ανεβαίνει στη βαθμολογία της UEFA».

Για το αν μισεί τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού: «Αυτά είναι ανόητα πράγματα. Όταν παίζει ελληνική ομάδα είμαι με την ελληνική ομάδα. Μικρός ήμουν με μια άλλη ομάδα, τον Εργοτέλη. Ως επαγγελματίας τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Γι αυτό που του λείπει από την Ελλάδα: «Οι φοιτητές θα σου πουν ότι τους λείπει η διασκέδαση και τα εστιατόρια. Η Αθήνα προσφέρει πιο πολλές επιλογές. Όμως εμένα η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο όποτε αυτά δεν με ενδιαφέρουν. Μου λείπει ο ελληνικός καιρός. Στην Αθήνα έχει τώρα 24 βαθμούς και εδώ έχει -2. Αυτό μου λείπει πολύ».

Για το πως προφέρεται ο Ολυμπιακός: «Στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακός και γελάμε όταν οι ξένοι το λένε αλλιώς. Όμως είδες ότι τώρα στη συνέντευξη αυτή κι εγώ παρασύρθηκα μια δυο φορές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News