default-image

Kυρίαρχος την τελευταία 15ετία ο Ηρόδοτος!

Ποδόσφαιρο
Kυρίαρχος την τελευταία 15ετία ο Ηρόδοτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του Κυπέλλου ΕΠΣΗ είναι την τελευταία 15ετία στο Ηράκλειο ο Ηρόδοτος έχοντας πάρει μέρος σε πέντε τελικούς και έχοντας αναδειχτεί Κυπελλούχος και στους πέντε!

ΣΗΚΩΣΕ την κούπα το 2002 στο Μαρτινέγκο με αντίπαλο τον ΠΟΑ ενώ ακολούθησαν τρεις κατακτήσεις στο Παγκρήτιο: Το 2006 με τον ΠΑΟΚ, το 2008 με τον Μοχό και το 2013 με τον Γιούχτα. Για να έρθει το χτεσινό Κύπελλο στο Μαρτινέγκο με τον Ρούβα, ώστε να κλείσει μια απόλυτα επιτυχημένη πεντάδα αγώνων για τον Ηρόδοτο.

ΕΙΝΑΙ αλήθεια πάντως ότι η χτεσινή μονομαχία δεν βρήκε την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στην καλύτερή της φόρμα, αλλά ούτε και με καλή ψυχολογία καθώς είχε προηγηθεί το… γκρέμισμα από την κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ και σπατάλησε πολύ χρόνο σε παιχνίδι χωρίς ρυθμό και προβλέψιμο, με τον Ρούβα να δείχνει από την πλευρά του ότι η απουσία άγχους μπορεί να οδηγήσει στο σωστό δρόμο για την κατάκτηση της κούπας.

ΓΙΑ ΤΟΝ Ηρόδοτο… ας όψεται ο Αλέκος Ζαφείρης, που όπως είπε δακρυσμένος και στην κάμερα, έπαιξε και για τον αδερφό του αλλά και 2-3 σωτήριες επεμβάσεις του Μήτρου, που τον κράτησαν ζωντανό στη μάχη. Βέβαια στα κρίσιμα έδειξε ότι διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα στην επίθεση με Συσκάκη και Μεταξάκη για να ανατρέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί εις βάρος του.

ΤΩΡΑ ο Ηρόδοτος επικεντρώνεται στη μάχη για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Είτε μέσω του πρωταθλήματος και των μπαράζ, είτε μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Έχει εκδηλωθεί άλλωστε και επίσημα το ενδιαφέρον ώστε να συμμετέχει στις επόμενες φάσεις και να διεκδικήσει το εισιτήριο ανόδου στην Γ' Εθνική που παίρνει η ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ πάντως στάλθηκε και με τα επινίκια μπλουζάκια που φόρεσαν οι Κυπελλούχοι και έγραφαν «Γ' Εθνική ερχόμαστε». Γιατί το Κύπελλο είναι μια ένεση ψυχολογίας, αφού για τον Ηρόδοτο ένας είναι ο στόχος: Άνοδος!

(Από τα "Σφηνάκια" της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News