Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: Όλα τα ματς στην έδρα μας είναι σημαντικά

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο υποδέχεται στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» αύριο στις 4μ.μ. το Λαύριο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θεωρεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς θα καθορίσει τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα. Όπως επισήμανε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει να έχει ανακάμψει αλλά παρ’ όλα αυτά όλα τα ματς στην έδρα μας είναι σημαντικά και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το Λαύριο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία είναι πιο οργανωμένη και ενισχυμένη σε σχέση με τον α’ γύρο.

Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ και να μοιράσουμε τις επιθέσεις όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Ράιαν Χάροου από την πλευρά των παικτών επισήμανε: «Θεωρώ πως κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι σημαντικό για την ομάδα μου έως το τέλος της BasketLeagueΣΚΡΑΤΣ. Ο αγώνας κόντρα στο Λαύριο είναι μία ευκαιρία για να διευρύνουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και το ομαδικό παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Σχόλια