Αθλητισμός

Στος 6/3 ξεκινούν τα πλέι οφ στην ΕΚΑΣΚ, κλήρωσε για τους έφηβους

Την Κυριακή 6 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα των πλέι οφ του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών.

Οι τέσσερις φιναλίστ θα έχουν ένα περιθώριο δύο εβδομάδων να προετοιμαστούν, ενώ για την ερχόμενη Δευτέρα 22/2 έχει προγραμματιστεί το εξ αναβολής παιχνίδι Εργοτέλης-Ακαδημία Ρεθύμνου και το επόμενο σαββατοκύριακο 27-28/02 τα δύο παιχνίδια Ιεράπετρα-Εργοτέλης και Εργοτέλης-Ιεράπετρα, που δεν είχαν διεξαχθεί. Και τα τρία ματς είναι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς τα παιχνίδια του Εργοτέλη δεν προσμετρούνται στη βαθμολογία.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ζευγάρια που έχουν προκύψει είναι Ακαδημία Ρεθύμνου-Πεδιάδα και Μεσαρά-Δειλινό και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες.

Από εκεί και πέρα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος των εφήβων, η οποια ξεκινά το επόμενο σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (27/2)

Ηράκλειο-ΑΓΟΡ

Εργοτέλης-Ιεράπετρα

2η αγωνιστική (19/3)

Ιεράπετρα-Ηράκλειο

ΑΓΟΡ-Εργοτέλης

3η αγωνιστική (26/3)

Ηράκλειο-Εργοτέλης

Ιεράπετρα-ΑΓΟΡ

Το Final4 των παίδων θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το διήμερο 5-6 Μαρτίου στο κλειστό του Ρεθύμνου, ενώ έχουν προκριθεί ΟΦΗ, Εργοτέλης και ΑΓΟΡ από τους παίδες Α', ενώ εκκρεμεί το μπαράζ Πεδιάδα1-Ανδρογέας από τους παίδες β' για να συμπληρωθεί η τετράδα. Το μπαράζ θα γίνει είτε 27, είτε 28 Φεβρουαρίου.

Σχόλια