Αθλητισμός

Ο αντίκτυπος της νίκης Λουτσέτη ενόψει εκλογών ΕΠΟ

Η ολοκληρωτική νίκη της παράταξης Λουτσέτη στις εκλογές της ΕΠΣ Λασιθίου σε βάρος της απερχόμενης διοίκησης του Λάμπρου Μάρη ήχησε πολύ δυνατά στο χώρο του ποδοσφαίρου και έστειλε μηνύματα στους «πόλους» που διεκδικούν την ηγεσία της ΕΠΟ από τις ομοσπονδιακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Κυρίως ήταν μια δυνατή απάντηση της διοίκησης Γκιρτζίκη στο σώμα των Ενώσεων, μετά τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της «τριανδρίας», σύμφωνα με τις οποίες θεωρούν σίγουρη την πτώση του παρόντος σχήματος ποδοσφαιρικής εξουσίας.

Κυρίως ψυχολογικός είναι ο αντίκτυπος, αφού οι μάχες μαίνονται σε αρκετές Ενώσεις ακόμη, για το πού θα γείρει ολοκληρωτικά η πλάστιγγα.

Ήδη χθες αναμενόταν στη Χαλκιδική φαινόμενο μομφής, με σκοπό να το πάνε σε έκτακτες εκλογές με στόχο την αλλαγή πλεύσης από την κυβερνώσα παράταξη. Τη Δευτέρα έχουν εκλογές στα Γρεβενά, όπου διεκδικεί την ανατροπή ένα πολιτικό πρόσωπο που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ.

Στη Δράμα, επίσης, υπάρχουν εκλογές με διεκδικητή πρώην πρόεδρο της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ και αν τα καταφέρει, μειώνει τη δύναμη της παράταξης Γκιρτζίκη.

Αλλά και στη Ζάκυνθο επιχειρείται άλωση - ακούμε και με τις ευλογίες Κοντονή - με πρόσωπο αιχμής πρώτο ξάδελφο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Κώστα Μαλιούφα!

Στα Χανιά, που έχουν λίαν προσεχώς εκλογές, δεν αναμένεται πρόβλημα με την παρουσία του Γιώργου Βούρβαχη, αλλά στις εκλογές της ανατολικής Αττικής, όπου η Ένωση είναι επίσης υπό «κυβερνητική» διοίκηση, το ντέρμπι θα είναι ντέρμπι!

Είναι φανερός λοιπόν ο αντίκτυπος που έχει το εκλογικό αποτέλεσμα της ΕΠΣ Λασιθίου στους κύκλους των ποδοσφαιρικών παραγόντων, αφού η πλευρά Γκιρτζίκη πέτυχε να ρίξει το «κάστρο» ενός από τους πλέον εύφημους και κραταιούς παράγοντες του ποδοσφαίρου και μάλιστα με αποδεδειγμένη και μοναδική προσφορά στο ποδόσφαιρο του Λασιθίου.

Το παιγνίδι συνεχίζεται με ένταση, αλλά η Ελλάδα θα μένει πίσω με πολλά χρόνια με το όλο σύστημα που την κατατρέχει και στο ποδόσφαιρο!

Σχόλια