default-image

"Όλοι μαζί να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει"

Ποδόσφαιρο
"Όλοι μαζί να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δείγματα γραφής του ΟΦΗ στο νικηφόρο παιχνίδι με το Ηράκλειο υπό την τεχνική καθοδήγηση Νιόπλια και την παρουσία των νέων αποκτημάτων, γέμισε με ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας.

Η διοικούσα επιτροπή βλέπει ότι ο ΟΦΗ έχει μπεί σε ένα καλό δρόμο ενώ με την προσθήκη και των υπόλοιπων μεταγραφών, το επίπεδο θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

«Πάμε όλοι μαζί για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ η οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας, για την συμπαράσταση τους στον παιχνίδι με την ΑΕ Ηρακλείου.

«Η εικόνα της ομάδας είναι πια αυτή που όλοι θέλουμε και επιθυμούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο παιχνίδι με το Ηράκλειο και τον θέλουμε ακόμη περισσότερο πιο κοντά μας στα επόμενα παιχνίδια. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί περισσότερο αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να δούμε τον ΟΦΗ μας εκεί που πραγματικά αξίζει. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News