default-image

Χαντί: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

Ποδόσφαιρο
Χαντί: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αγγελος Χαντί έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ, με δυο υπέροχα γκολ στην νίκη με 3-0 επί της ΑΕ Ηράκλειο στο Γεντί Κουλέ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, είχε κάθε λόγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, να είναι ικανοποιημένος. Οπως είπε, «δεν έχει σημασία ποιος έβαλε τα γκολ. Σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε και μάλιστα με καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Στην ομάδα γίνεται μια νέα αρχή με κάποιους νέους παίκτες και με νέο προπονητή. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποδοχή. Τόσο σε εμάς, όσο και στον προπονητή».

Για το ντεμπούτο του και τα δυο γκολ που έβαλε, ανέφερε ότι «ευχόμουν να ξεκινήσω καλά με την ομάδα. Μπορώ να παίξω και καλύτερα όμως».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά ο Χαντί, τόνισε ότι «ξέρω ότι η ομάδα είχε προβλήματα εκτός έδρας. Πιστεύω ότι αυτό το πρόβλημα ανήκει όμως στο παρελθόν. Πιστεύω ότι με το νέο προπονητή θα πάμε πολύ καλά».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ, τόνισε πως «ξέρω που έχω έρθει. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπου και αν αγωνίζεται. Θα δώσω το 100%».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News