Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Έχουμε ποιότητα και εξαρτάται από εμάς"

Ευχαριστημένος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας από τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στο Ηράκλειο και στάθηκε στην καλή εικόνα του πρώτου 45λεπτου.

Δεν έκρυψε το άγχος που είχε στην αρχή, μπαίνοντας για πρώτη φορά στο «Γεντί Κουλέ» ως προπονητής, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε σχεδιάσει καλά το ματς και ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν κλειστά στην έδρα μας. Θέλαμε ανάπτυξη από τα άκρα, το κάναμε, και τις περισσότερες φορές σωστά. Από το πρώτο γκολ και μετά, το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η μορφή του αγώνα. Έγινε περισσότερο συντήρηση, οι χώροι ήταν πιο κλειστοί. Εφησυχασμός δεν πρέπει να υπάρχει.

Περιμένουμε και 5 παιδιά που θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Καλή η φανέλα, καλός ο κόσμος, καλό το γήπεδο, αλλά πρέπει η προσπάθεια να είναι συνεχόμενη. Να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποδοχή. Δεν σας κρύβω, ότι στην αρχή είχα άγχος επιστρέφοντας στο γήπεδο, που έζησα σπουδαίες στιγμές ως ποδοσφαιριστής. Με όλες τις εικόνες από το παρελθόν, το άγχος αυτό έφυγε πολύ γρήγορα. Ξαναλέω ότι σαν ομάδα έχουμε ποιότητα και από μας εξαρτάται η συγκομιδή των βαθμών. Επικεντρωνόμαστε πλέον στο ματς με την Κηφισιά. Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει περισσότερο να παίζουμε στο φυσικό χόρτο. Εξαρτάται από εμάς. Θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, πάμε για τη νίκη και εξαρτάται από εμάς. Δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνουμε».

Σχόλια