default-image

Συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μίκρα

Σπορ
Συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μίκρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άτομα συνελήφθησαν και δύο ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή στη διάπραξη αδικημάτων κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα χειροσφαίρισης γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα-3.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές πρόκειται για άντρες ηλικίας 18, 20, 25 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών», «απλή σωματική βλάβη», «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «νόμου περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα, ομάδα ατόμων έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα, μπήκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα-3, επιτέθηκαν σε φιλάθλους και προκάλεσαν φθορές. Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών και αναζητείται ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε ρόλο οργανωτή των γεγονότων.

Επίσης, έξω από την αθλητική εγκατάσταση, έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ ατόμων, από την οποία προέκυψε η σύλληψη του 18χρονου και του 20χρονου, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News