default-image

Σύσσωμη η UEFA στηρίζει Ινφαντίνο

Ποδόσφαιρο
Σύσσωμη η UEFA στηρίζει Ινφαντίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι η περιφερειακή συνάντηση των 13 Ομοσπονδιών μελών της UEFA από τη νοτιοανατολική Ευρώπη με τους παριστάμενους αξιωματούχους να αναλύουν όλα τα ζητήματα πριν από το έκτακτο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στις 25 Φεβρουαρίου και το έκτακτο συνέδριο της FIFA στις 26 του μηνός στη Ζυρίχη.

Πρόεδρος στη συνάντηση ήταν ο Α' αντιπρόεδρός Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, παρουσία του γενικού γραμματέα Τζιάνι Ινφαντίνο και του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ενώ το «παρών» έδωσαν αντιπροσωπείες από Αλβανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Ελλάδα, FYROM, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σλοβενία και Σερβία, και για πρώτη φορά  Ρωσία και Τουρκία.

Επίσης παρόντες εκ μέρους της UEFA ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της όπως ο Διευθυντής Διοργανώσεων Τζιόρτζιο Μαρτσέτι, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Νοέλ Μούνεϊ και ο Integrity Officer, Αρς Κλάσερ.

Εν όψει του συνεδρίου πάντως της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, υπήρξε ομόφωνη και ενωτική υποστήριξη των παρόντων προέδρων των Ομοσπονδιών στο πρόσωπο του Ινφαντίνο, ο οποίος θεωρείται ως η καλύτερη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της FIFA.

Παράλληλα, έγιναν συζητήσεις για την παρούσα κατάσταση της UEFA και για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες εν όψει των επικειμένων συναντήσεων της Συνομοσπονδίας, ενώ τρεις παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους της UEFA και αφορούσαν ζητήματα εφαρμογής καινοτομιών στις κατηγορίες του μάρκετινγκ, των διοργανώσεων, της πρόσθετης προστασίας της ακεραιότητας των διοργανώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News