default-image

Με τον τίτλο του φαβορί στο Μαρούσι το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με τον τίτλο του φαβορί στο Μαρούσι το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προτελευταία στη βαθμολογία Νίκη Αμαρουσίου αντιμετωπίζει σήμερα στις 5 μ.μ. το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Οι «κυανόλευκοι» ταξιδεύουν ως φαβορί στην Αθήνα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Η διαφορά δυναμικότητας δίνει σαφές προβάδισμα στην κρητική ομάδα, όμως το προπονητικό τιμ έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες, καθώς τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν... κινδύνους. Ο Βασίλης Ράλλης έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Δημόπουλος-Καρπάνος.

Ο Εργοτέλης, από την άλλη πλευρά, θα πάρει ακούραστα τους βαθμούς της νίκης, καθώς ο Προμηθέας Χαλανδρίου ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι δε θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το συγκεκριμένο ματς, το οποίο κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων». Ο Προμηθέας μηδενίζεται, ενώ του αφαιρείται και ένας βαθμός.

Τη 18η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Πανιώνιος-Φιλαθλητικός, Αμύντας-Παπάγου, Πανελευσινιακός-Κορωπί, Ένωση Ιλίου-Ιωνικός Ν., Χολαργός-Κρόνος Αγ. Δημ., Έσπερος-Ίκαρος Ν. Σμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News