Αθλητισμός

Παράσχος: Για την καλύτερη συγκομιδή

Ο Πλατανιάς νίκησε χθες με 2-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και μπορεί να πει κανείς ότι «καθάρισε» με την υπόθεση παραμονή.

Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις, του ενώ τόνισε ότι πλέον στόχος για την ομάδα του είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του  Πλατανιά:  «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ αποφασιστικός, γιατί έπαιζε ίσως ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.

Ξεκινήσαμε άσχημα με αρκετά λάθη και ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο δοκάρι του Ηλιάδη, αν είχε μπει, δεν ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να είχε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που γλιτώσαμε εκείνη τη φάση, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Σελίν και από εκεί και πέρα ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ενώ μας δημιουργήθηκαν πολλοί χώροι, αντίθετα με προηγούμενα παιχνίδια, στην τελική μας πάσα μονίμως κάναμε κάποιο λάθος και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα από το δεύτερο γκολ.

Η συνέχεια για μας θα είναι χωρίς άγχος, έχουμε παιχνίδια με περίπου ισάξιους αντιπάλους και θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών».

Σχόλια