default-image

Με Μανιαδή η 17η νίκη του ΟΦΗ '94

Ποδόσφαιρο
Με Μανιαδή η 17η νίκη του ΟΦΗ '94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός του ΟΦΗ '94, Στέλιος Μανιαδής, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη με 3-1 επί της Γαρίπας, διατηρώντας έτσι το απόλυτο 17 αγωνιστικών στην Γ' ΕΠΣΗ.

Το τρίποντο ήρθε στην εκπνοή, όμως πέρα από τους τρεις βαθμούς, το κέρδος για τον ΟΦΗ ήταν η συμμετοχή πέρα από τον Νοικοκυράκη, άλλων δύο παικτών γεν. 2001 στην βασική 11άδα με πολύ καλή παρουσία, του Κουγιουμουτζή και του Ζερβάκη ενώ ως αλλαγή μπήκε στο β' ημίχρονο και ο Κουρίνος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΟΦΗ '94, καθώς στο 9ο λεπτό ο Νοικοκυράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια του α' ημιχρόνου Κουκάκης και Σχοιναράκης απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στην Γαρίπα που δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ '94 είχε τον έλεγχο αλλά και τις φάσεις, όμως η Γαρίπα ήταν πολύ πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και έτσι στο 71ο λεπτό ο Φραγκιαδάκης Μ. ισοφάρισε 1-1 το σκορ.

Η ισοπαλία παρέμενε ως το 90ο λεπτό, όταν ο Στέλιος Μανιαδής με απευθείας φάουλ έδωσε τη λύση κάνοντας το 2-1 ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Ρεμιδιανάκη.

ΟΦΗ '94: Πανταγάκης, Κουγιουμουτζής, Ζερβάκης (75' Κουρίνος), Πλουμής, Λαγουδάκης, Λαμπριανίδης, Σχοιναράκης, Μανιαδής, Κουκάκης, Νοικοκυράκης (90' Σκουλάς), Βολτυράκης (80' Παπαδάκης)

ΓΑΡΙΠΑ: Ζαμπουλάκης, Γαλανάκης, Δασκαλάκης (85' Μίνκα), Κορναράκης, Σαλίου, Καουκάκης (38' λ.τ. Βασιλάκης, 55' κ.τ. Διακάκης), Λουτσιάν, Φραγκιαδάκης Μ., Φραγκιαδάκης Γ., Νασόπουλος, Γκόρο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News