default-image

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Γουίλιαμς

Μπάσκετ
Ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Γουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ελλάδα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Έλιοτ Γουίλιαμς, ο οποίος αποτελεί και την τελευταία προσθήκη της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος γκαρντ ανακοινώθηκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας από τους «πράσινους» και έφτασε σήμερα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Τον παίκτη υποδέχτηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Έλιοτ Γουίλιαμς τόνισε:  "Υπάρχει μια μεγάλη παράδοση εδώ, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες, όπως τον Νικ Καλάθη που ήμασταν αντίπαλοι στο ΝΒΑ, τον Κούζμιτς που παίξαμε στο NBDL. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα βέβαια κι εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να προσαρμοστώ".

Ερωτηθείς για τον τρόπο παιχνιδιού του είπε:  "Πάντα θα θέλω να βοηθάω να ελέγχουμε το παιχνίδι. Θα δώσω αθλητικά στοιχεία και σκορ. Αυτά έκανα στο ΝΒΑ και στο NBDL ως ένας ψηλός γκαρντ. Αυτά τα στοιχεία είναι που θέλω να φέρω. Θα πρέπει να προσαρμοστώ εδώ. Το παιχνίδι στο ΝΒΑ και στο NΒDL είναι πιο γρήγορο, όμως και εδώ υπάρχει υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα".

Το ντεμπούτο του Γουίλιαμς αναμένεται να γίνει στο ματς της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ με αντίπαλο τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News