default-image

Επεισόδια στη Μίκρα, φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης

Σπορ
Επεισόδια στη Μίκρα, φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος ημιτελικός του F4 Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμύντα διεκόπη μετά από εισβολή οπαδών και ξύλο ακόμη και μέσα στο γήπεδο. Παρών και ο Σαββίδης που αποχώρησε με ασφάλεια.

Απίστευτα πράγματα! Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμύντα Αμυνταίου διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών και ξύλο στο κλειστό της Μίκρας.

Κουκουλοφόροι χωρίς διακριτικά έκαναν «ντου» και υπήρξαν συμπλοκές ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα επεισόδια συνδέονται με τη διεξαγωγή στις 19:00 του αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός για τη Volley League, σε παρακείμενο γήπεδο της Μίκρας.

Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή στην Τούμπα υπάρχει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρών στον αγώνα ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία των ανδρών της ασφαλείας του από το χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε: «Λυπάμαι που χάλασε η γιορτή. Τα εξετάζουμε όλα, θα δούμε τι θα γίνει».

Το παρήγορο είναι πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το σκορ του αγώνα ήταν 17-12 υπέρ του ΠΑΟΚ μέχρι το σημείο της διακοπής.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News