default-image

Με ντέρμπι και Πλατανιά η αυλαία

Ποδόσφαιρο
Με ντέρμπι και Πλατανιά η αυλαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο αγωνιστικό… μενού της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται απόψε στις 19:30 (Novasports 1) στο ΟΑΚΑ που αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο από τους φίλους της Ένωσης. Άλλωστε το ενδιαφέρον είναι τεράστιο καθώς αφενός οι γηπεδούχοι θέλουν να σπάσουν το αήττητο σερί των «ερυθρολεύκων» και από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν το σερί τους και να κάνουν άλλο ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε περίπτωση νίκης απόψε, ο Ολυμπιακός θα χρειάζεται δύο ακόμη για να στεφθεί πρωταθλητής κάτι που μπορεί δηλαδή να γίνει ως το τέλος Φεβρουαρίου!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κορδέρο και Σοϊλέδη, ενώ ο ίδιος απέκτησε από την αποστολή τους Τζανετόπουλο, Βασιλαντωνόπουλος και Κρισάντους.

Ο Μάρκο Σίλβα από την πλευρά του δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ερνάνι και Καμπιάσο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ζντιέλαρ.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 17:15 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη και το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Βέροια. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που τους χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι της ουράς με τη Βέροια. Ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο έχουν και οι φιλοξενούμενοι που θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος - Βέροια (15:00)

Πανθρακικός - Πλατανιάς (17:15)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (15:00)

Καλλονή - Πανιώνιος (17:15)

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός (17:15)

ΠΑΟΚ - Ηρακλής (19:30)

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου

SKODA Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News