Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του ΠΑΟΚ

Στην Πυλαία δοκιμάζεται αύριο στις 5μ.μ. το Ρέθυμνο Cretan Kings για τη 18η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ. Η κρητική ομάδα θα αναζητήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της έχοντας, πάντως, δύσκολη αποστολή.

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε στο επίσημο σάιτ του Ρέθυμνο Cretan Kings ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επισημαίνοντας: «Καταρχήν είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ανακάμψει αρκετά, δουλεύει καλύτερα και φέρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Περάσαμε το εμπόδιο του Αρκαδικού και μπροστά μας έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μόνο σαν ευκαιρία μπορούμε να το δούμε. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα αλλά έχει έναν βαθμό κούρασης πολύ μεγαλύτερο από τον δικό μας. Τελείωσε τις υποχρεώσεις στο Γιούροκαπ και νομίζω πως αυτό έχει κοστίσει αρκετά σε ενέργεια.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να, κρατώντας έναν γρήγορο ρυθμό να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυνατότητα που μας δίνει το παιχνίδι και στο τέλος να καταφέρουμε κάτι καλό. Τα παιχνίδια τα βλέπουμε ένα προς ένα. Αυτό δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο ματς είναι εκτός στόχων. Όλα είναι παιχνίδια που θα μας κάνουν πιο άνετη την ζωή μας και θα μας εξασφαλίσουν πιο γρήγορα την παραμονή αλλά και να κοιτάξουμε κάτι καλύτερο.

Το θέμα για τα πλέι οφ νομίζω πως είναι ανοικτό. Απέχουμε μόλις μία νίκη από αυτές τις θέσεις. Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλές ομάδες αρχίζουν να «ξεφουσκώνουν». Εμείς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θεωρώ πως μπορούμε να κοιτάξουμε και παρακάτω. Όπως είχα δηλώσει από την αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν η είσοδος στα πλέι οφ. Θέλω να είμαι πιστός σε αυτά που λέω και να καταφέρουμε να τον πετύχουμε. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

«Η νίκη πρώτος στόχος»

Ο Ευθύμης Τσακαρέλης τόνισε από την πλευρά των παικτών: «Προερχόμαστε από μία πολύ καλή νίκη μέσα στην έδρα μας. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι εστί ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία. Σκοπός μας είναι να κάνουμε πράξη αυτά που θα μας πουν οι προπονητές και να δώσουμε το 100%. Η νίκη φυσικά και είναι ο πρώτος μας στόχος και αν τα καταφέρουμε θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Σχόλια