Αθλητισμός

Τελικός σε χρώμα... κυανόλευκο!

ΧΡΩΜΑ κυανόλευκο θα έχει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Από τη μια ο Ηρόδοτος και από την άλλη ο Ρούβας. Δύο ομάδες που έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σίγουρα θέλουν πολύ να σηκώσουν την κούπα στον ουρανό!

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ χτίστηκε το καλοκαίρι προκειμένου να διεκδικήσει κάθε στόχο που θα βάλει. Είτε αυτός λέγεται πρωτάθλημα, είτε άνοδο στην Γ' Εθνική, είτε Κύπελλο ΕΠΣΗ. Και στους τρεις… είναι μέσα κι αυτό δείχνει ότι ο δρόμος που βαδίζουν στη Νέα Αλικαρνασσό είναι ο δρόμος της επιτυχίας.  

ΜΑΛΙΣΤΑ, έχουν ήδη στείλει και έγγραφο στην ΕΠΣΗ, ότι θέλουν να συνεχίσουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Από τη στιγμή που ο Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδας βγαίνει στην Γ' Εθνική, θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις ευκαιρίες, αν στραβώσει κάτι τοπικά…

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ στον τελικό με δύο νίκες απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η Δόξα Γαλιάς, αποδεικνύει ότι ο φετινός Ηρόδοτος ξέρει να προσπερνά με… συνοπτικές διαδικασίες τα εύκολα και να δείχνει χαρακτήρα νικητή στα ντέρμπι.

Ο ΡΟΥΒΑΣ από την άλλη πλευρά έχει πλέον καταξιωθεί σε υψηλό επίπεδο! Από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, όταν άρχισε δειλά-δειλά να κάνει τα βήματα προς τα πάνω μέχρι τώρα, έχει καταγράψει τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές επιτυχίες για το ποδόσφαιρο της Γέργερης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και άνοδοι σε εθνικές κατηγορίες έχουν την υπογραφή των… νερών και σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο. Το έδειξε άλλωστε και χτες, όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά τελικά ήταν αυτός που έφυγε με την πρόκριση από το Ατσαλένιο.

ΒΕΒΑΙΑ, ο Αντώνης Αποστολάκης έκρουσε το… καμπανάκι, καθώς τώρα που κορυφώνονται οι στόχοι της ομάδας, δεν έχει τις κατάλληλες λύσεις στα χέρια του, για να δώσει ανάσες στους παίκτες. Μάλιστα, η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Άγγελου Καστελλιανάκη, είναι ένα αγωνιστικό πλήγμα που δεν μπορεί επουδενί να επουλωθεί με εσωτερικές λύσεις… Ενίσχυση και γρήγορα λοιπόν!


Από τη στήλη Σφηνάκια της «Νέας Κρήτης»

Σχόλια