Αθλητισμός

Για κίνδυνο προβοκάτσιας κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία καταγγέλλει τη στάση της ΕΠΟ αλλά και της Αστυνομίας αναφορικά με το αίτημά της για αναβολή του αγώνα στο Περιστέρι ή της άρσης απαγόρευσης παρουσίας των φιλάθλων του συλλόγου.

 Επίσης έκανε έκκληση στους φίλους της ομάδας να προσέχουν για προβοκάτσια στο περιθώριο του  αγώνα με τον Ατρόμητο τονίζοντας  ότι δεν φέρει ευθύνη πλέον.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Μετά λύπης μας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τις συναρμόδιες αρχές ΕΠΟ και Ελληνική Αστυνομία, οι οποίες προφασιζόμενες αναρμοδιότητα και πετώντας το μπαλάκι» ο ένας στον άλλο, κατ' ουσία ακύρωσαν τη συνάντηση που ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εξετασθούν τα μείζονα θέματα ασφάλειας και διοργάνωσης του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ατρόμητο.

Στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ήσυχα και ομαλά. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας".

Σχόλια