Αθλητισμός

Κάββαλος: «Θα έρθουν και οι εκτός έδρας νίκες»

Μετά από δύο αγωνιστικές διακοπή, σήμερα ο Ερμής Ζωνιανών παίζει μπάλα, καθώς θα αγωνιστεί στον Άλιμο στις 15:00 κόντρα στους Τράχωνες, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου.

Στόχος για τον Ερμή είναι αποκλειστικά η νίκη, ώστε να αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννης Κάββαλος, ήταν προσκεκλημένος την Δευτέρα, στην εκπομπή Μικτή Ζώνη της ΚΡΗΤΗ TV, και τόνισε τα εξής: «Έχουμε καταφέρει με πολύ κόπο και ο Ερμής Ζωνιανών παίζει σε υψηλό επίπεδο. Στόχος μας είναι η παραμονής και ανταγωνιστές μας είναι η Βάρη, ο Εθνικός και ο Ηλυσιακός. Αυτές οι ομάδες μαζί με εμάς θα παλέψουν για την αποφυγή μίας θέσης. Ο Ερμής είναι σε σωστό δρόμο ενώ όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια, ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν έχουμε νικήσει. Θα έρθουν σύντομα και οι εκτός έδρας νίκες».

Στο σημερινό ματς, απόντες για τον Μανόλη Παπαματθαιάκη είναι οι τραυματίες Βασίλης Πλουσής και Μύρος Γιακουμάκης. Την 18άδα αποτελούν οι: Ανδρεαδάκης, Καρακούτσης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Κορτσινίδης, Βογιατζής, Σταθόγλου, Μπεκατώρος, Σκουτέλης, Σούκιας, Κατσικοκέρης, Ταβλαδωράκης, Κασαπάκης, Πλουσής, Κλίνης, Πασιαλής, Στρατήγης.

Σχόλια