default-image

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Δύο ματς, ένας τελικός!

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Δύο ματς, ένας τελικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο πρωταρχικός στόχος να είναι το πρωτάθλημα και η διεκδίκηση της ανόδου στην Γ' Εθνική, όμως η παρουσία σε έναν τελικό και η κατάκτηση της κούπας, αποτελεί πάντα για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν ένα έξτρα θέλγητρο!

Σήμερα θα αναδειχτεί το ζευγάρι που θα πάει στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και οι δύο ρεβάνς σε Νέα Αλικαρνασσό και Ατσαλένιο εκτοξεύουν στα ύψη το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Οι αναμετρήσεις Ηρόδοτος-Δόξα Γαλιάς και ΠΟΑ-Ρούβας έχουν σέντρα στις 14:30 αλλά σίγουρα έχουν και φαβορί, λόγω των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων.

Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος απέναντι στην Δόξα Γαλιάς έχει τον πρώτο λόγο, αφού στον πρώτο ημιτελικό είχε επικρατήσει 1-2 μέσα στην έδρα της Γαλιάς. Οι "κυανόλευκοι" είναι πανίσχυροι στην έδρα τους, όπου φέτος στο πρωτάθλημα δεν έχουν ούτε ισοπαλία. Από την άλλη, η ομάδα της Μεσαράς έχει πολύ δύσκολο έργο αλλά θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Διαιτητής έχει οριστεί ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης με βοηθούς τους Γιάννη Δασκαλάκη και Θεοδόση Αδαμάκη, 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Πατεμτζής και παρατηρητής αγώνα ο Ευάγγελος Νησιωτάκης.

Στη ρεβάνς που θα γίνει στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ θα φιλοξενήσει τον Ρούβα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σοβαρό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-0 στη Γέργερη. Βέβαια, εδώ ο ΠΟΑ καλείται να τα παίξει όλα για όλα μέσα στην έδρα του και να προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Είναι γεγονός πάντως ότι ο Ρούβας έχει ένα καθαρότατο σκορ υπέρ του και ασφαλώς πρώτο μέλημα θα είναι η διαφύλαξή του. Να τονίσουμε πάντως ότι πρόσφατα οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα, με τον ΠΟΑ να επικρατεί με 2-0. Διαιτητής στο ΠΟΑ-Ρούβας ορίστηκε ο Γιώργος Φουκάκης, με βοηθούς τους Κώστα Τρουλινό και Κώστα Γαρεφαλάκη, 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Πολυχρονάκης και παρατηρητής αγώνα ο Γιάννης Μαυροφοράκης.

Για 17 ο τελικός

Ο τελικός της διοργάνωσης προγραμματίζεται από την ΕΠΣΗ για την επόμενη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών. Ενδιάμεσα πάντως υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου τίτλου της Α1 ΕΠΣΗ, με τον ΠΟΑ και τον Ηρόδοτο να τίθενται αντιμέτωποι στο Ατσαλένιο την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια σούπερ μάχη για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News