default-image

Ψάχνει τη 2η νίκη του σήμερα ο Ηρόδοτος

Μπάσκετ
Ψάχνει τη 2η νίκη του σήμερα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής καθώς διεξάγονται τα δύο παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

 Ο Ηρόδοτος, λοιπόν, υποδέχεται σήμερα στις 5μ.μ. στο κλειστό της Αλικαρνασσού τον Σπόρτιγκ στο ντέρμπι των ουραγών. Η κρητική ομάδα που μετρά μόλις μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα και θεωρεί ως μία πολύ καλή ευκαιρία το σημερινό ματς για να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματά της και να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων παιχνιδιών.

 Μία νίκη παραπάνω έχει ο Σπόρτιγκ με τις δύο ομάδες να ελπίζουν μόνο σε θαύμα για την παραμονή. Δαιτητές θα είναι οι κ. Λογοθέτης και Ρίζος και κομισάριος ο κ. Ευαγγελινός. Στο άλλο ματς, ο Τρίτων υποδέχεται στις 6μ.μ. τον Πανναξιακό.

Εκτός ο ΟΑΧ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει σήμερα ο ΟΑΧ καθώς αντιμετωπίζει στις 18:15 τον Φάρο Κερατσινίου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών. Οι Χανιώτισσες παρότι αντιμετωπίζουν μία ομάδα που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ανάσα και βράβευση

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Κύδων μετά τη νίκη του επί του Ηροδότου την περασμένη Κυριακή, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφησυχάζει ενόψει της συνέχειας. Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον  Τρίτων Αμαρουσίου την ερχόμενη Κυριακή. Τα προβλήματα δε λείπουν, ωστόσο, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Αδοντάκης (πρόβλημα στον ώμο) και Ζανιδάκης (μέση), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Τσαρουχά και Χοχλάκη.

Δεν έλειψαν και τα ευχάριστα στον Κύδωνα, πάντως, καθώς ο Κώστας Σδράκας τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ως πρωταθλητής Κρήτης την περυσινή χρονιά. Η ετήσια γιορτή του ΣΕΠΚ έγινε τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Athenes Ledra Hotel στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News