Αθλητισμός

"Συνήθεις ύποπτοι" Ρουμπάκης και Τριανταφύλλου!

Στο πάνελ της εκπομπής, κάθισαν δίπλα δίπλα ο Μανόλης Ρουμπάκης και ο Τάσος Τριανταφύλλου. Το κέφι και η αίσθηση χιούμορ ήταν εμφανέστατη εξ αρχής και για τους δύο μπαλαδόρους.

Ο πρώτος με πασίγνωστο χιούμορ και ο άλλος με ευρύ χαμόγελο και με ένα τεράστιο (αυθεντικό κεχριμπάρι) κομπολόι στα χέρια.

«Εγώ θέλω να καθίσω στην τελευταία θέση για να λέω συνέχεια …συμφωνώ με τους υπόλοιπους», είπε ο Ρουμπάκης, δίνοντας το πρώτο δείγμα γραφής.

Όσες φορές πάντως πήγε να πάρει στα χέρια του το κομπολόι του Τάσου, εισέπραττε άρνηση κι όταν κάποια στιγμή αυτό έπεσε από τα χέρια του Τριανταφύλλου στο πάτωμα, ο Ρουμπάκης έδειχνε… ικανοποιημένος!

Το καλύτερο όμως συνέβη στον αέρα.

Όταν ο παρουσιαστής της «Μικτής Ζώνης», αποκάλεσε και τους δύο ως «συνήθεις ύποπτους» για τα γκολ που πετυχαίνει ο ΠΟΑ (ήταν νωπό και το γκολ νίκης στο 92' με τη Δόξα Γαλλιάς), ο Μανόλης Ρουμπάκης αντέδρασε!

«Ένσταση» είπε. «Μόνο ένας είναι ο συνήθης ύποπτος και είναι ο Τάσος», κοιτάζοντας τον συμπαίκτη του για επιβεβαίωση. «Αυτός βάζει τα γκολ» τόνισε με έμφαση!

Τότε ο παρουσιαστής, του είπε την αφοπλιστική ατάκα, που τον έκανε να συμφωνήσει:

«Ναι αλλά εσύ Ρουμπάκη, του βγάζεις τις σέντρες» και κόκκαλο όλοι!

Σχόλια