Αθλητισμός

Η Θύρα 13 καλεί τον κόσμο να πάει στο Περιστέρι

Με ανακοίνωσή της η Θύρα 13 καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο του Περιστερίου στο αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ουσιαστικά οι οπαδοί των «πρασίνων» αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στο κλείσιμο του πέταλου των φιλοξενούμενων από τον Γ. Σπανό.

Στην ανακοίνωσή τους, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αφήνουν αιχμές τόσο για τον κ. Σπανό όσο και για τον κ. Κοντονή και επισημαίνουν ότι με τη φωνή τους θα ενισχύσουν την ομάδα τους είτε μέσα από το γήπεδο είτε έξω από αυτό. ν πρόκριση!Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Σαν να μην έφτανε η τραγελαφική απόφαση του "αριστερού" υπουργού για το κλείσιμο του πετάλου μας, σήμερα ο "κύριος" Σπανός (προφανώς θέλοντας να κλέψει λίγο από την δόξα του υπουργού), αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο του.

Επειδή στην 50χρονη ιστορία της η ΘΥΡΑ 13 δεν σταμάτησε ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε απαγόρευση, καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να μεταβεί κανονικά -και φυσικά ειρηνικά- στο γήπεδο του Περιστερίου και να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας. Στην απευκταία περίπτωση που δεν καταφέρουμε να μπούμε στο γήπεδο, θα παραμείνουμε στον χώρο εκτός του γηπέδου, για να ενισχύσουμε με τις φωνές μας τους παίχτες της ομάδας μας, στον αγώνα για την πρόκριση».

Σχόλια