Αθλητισμός

Και ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Κωστάκης στο LoveRun

Μετρώντας πλέον αντίστροφα για το Love Run Iraklion, μία ακόμη συμμετοχή κορυφαίου αθλητή της χώρας έρχεται να προστεθεί στην ελίτ των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη δρομική γιορτή αυτή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στην Πλατεία  Λιονταριών.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης στα αγωνίσματα του τριπλούν και τους άλματος εις μήκος Γιώργος Κωστάκης ανακοίνωσε την απόφαση του να τρέξει στον αγώνα των 5.000 μέτρων στηρίζοντας με την παρουσία του τη διοργάνωση.

Πρόκειται για τη δεύτερη συμμετοχή κορυφαίου αθλητή ΑμεΑ στο LoveRun μετά την απόφαση και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη να συμμετέχει στον αγώνα με το αναπηρικό του αμαξίδιο

Ο Γιώργος Κωστάκης είχε στεφθεί διπλός πρωταθλητής Ευρώπης το 2014 στα αγωνίσματα του τριπλούν και του άλματος εις μήκος ενώ το 2015 κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται πλέον αποκλειστικά από το περίπτερο της διοργάνωσης στη πλατεία Λιονταριών καθώς το όριο των συμμετοχών από το ηλεκτρονικό σύστημα της επίσημης ιστοσελίδας του LoveRun έχει συμπληρωθεί. Πλέον όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη δρομική γιορτή στο κέντρο του Ηρακλείου!

Την Παρασκευή με το μήνυμα ¨αγαπάμε να τρέχουμε-αγαπάμε να προσφέρουμε¨ η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun 5km Heraklion 2016 σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στη 13:00 στο ξενοδοχείο GALAXY.Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχουν κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες από το χώρο του στίβου καθώς και μέλη της εθνικής ομάδας που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή του Μαραθωνίου Χριστόφορο Μερούση και την πρωταθλήτρια στο ίδιο αγώνισμα Ουρανία Ρεμπούλη , οι οποίοι θα δώσουν τη ¨μάχη¨ του Μαραθωνίου φορώντας το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί τους θα βρίσκεται και ¨ζωντανός¨ θρύλος του Μαραθωνίου, ο Σπύρος Ανδριόπουλος .

O πολυνίκης πρωταθλητής  έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, κατέχοντας μέχρι και σήμερα έπειτα από 27χρόνια, την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών που έχει σημειώσει Έλληνας αθλητής στον Μαραθώνιο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το κύριο αγώνισμα των 5.000 μέτρων θα διεξαχθεί και αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά δημοτικού Δ,Ε και ΣΤ τάξης.Ambassador του παιδικού αγώνα θα είναι η Κρητικιά πρωταθλήτρια Αργυρώ Στρατάκη .

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ως διοργανωτής του 2ο Δρόμου Υγείας LoveRun 5km Heraklion 2016, μαζί με τους συνδιοργανωτές τον Π.Α.Σ.Γ Καλλιπάτειρα και τον Δήμο Ηρακλείου, πρόκειται να ανακοινώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες  που πλαισιώνουν την διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με αφετηρία την πλατεία των Λιονταριών ενώ θα παρουσιάσουν και το επίσημο T-Shirt , το οποίο θα παραλάβουν με το πακέτο συμμετοχής τους όλοι όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση κατά την περίοδο των εγγραφών .

Το παρών στη συνέντευξη τύπου θα δηλώσουν επίσης η εταιρία τηλεφωνίας WIND η οποία  στηρίζει  τη διοργάνωση από τη θέση του Χρυσού Χορηγού καθώς και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, του οποίου οι 7 δομές θα στηριχτούν από τα έσοδα της διοργάνωσης.

Σχόλια