Αθλητισμός

Βασιλακόπουλος: Υπάρχει πλάνο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Για το πλάνο που υπάρχει για το FIBA Champions League μίλησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι υπάρχει πλάνο να ενταχθούν από του χρόνου σε αυτό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παρότι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν υπογράψει δεκαετές συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ: «Έχουμε ένα χρόνο παρουσίας της νέας διοργάνωσης και μετά θα μπει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο να επιστρέψουν στους κόλπους της FIBA, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Αυτά τα 10ετή συμβόλαια που έχουν είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά και κλείνουν τις πόρτες σε νέες φιλοδοξίες», τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος στον Arena.

Όσο για το Champions League που παρουσιάστηκε χθες, είπε: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα σωματεία. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έδειξαν ενδιαφέρον. Θα καλύπτει τα έξοδα η εταιρία που θα χρηματοδοτεί η FIBA, Είναι καλά μελετημένο όλο. Θα είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Διαβάσατε τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας, της Ιταλίας της Ρωσίας. Έχουν βαρεθεί το ψέμα της Ευρωλίγκας τόσα χρόνια. Όσοι συμμετείχαν σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν μετά από αυτήν τη συνάντηση στο Μόναχο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις λίγκες», ανέφερε, ενώ για τα χρήματα της Ευρωλίγκας που εκτοξεύτηκαν μετά την εμφάνιση της FIBA είπε: «Πώς φτάσαμε από τα 12 στα 35 εκατομμύρια; Πώς δεν τα έδιναν τόσο καιρό και τα βρήκαν μέσα σε λίγες μέρες;».

Σε ερώτηση για την Εθνική, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απάντησε: «Με την Εθνική δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν στην Εθνική»

Σχόλια