Αθλητισμός

Καυστική ανακοίνωση από Παναιτωλικό

Τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης, μετά τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο, καταγγέλλοντας «πέσιμο» των γηπεδούχων στον διαιτητή Αρετόπουλο, είχαν και συνέχεια εκ μέρους της ομάδας του Αγρινίου.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικό εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι τα αρμόδια όργανα της Σούπερ Λίγκας κάνουν… τα στραβά μάτια την στιγμή που κάποιοι επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους. Αναλυτικά:

«Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του "πεσίματος" χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία "σφυρίζοντας αδιάφορα" αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του "νόμους", ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα.

"Νόμοι" που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε;»

Σχόλια