default-image

Πρώτα ημιτελικοί Κυπέλλου... μετά σούπερ ντέρμπι!

Ποδόσφαιρο
Πρώτα ημιτελικοί Κυπέλλου... μετά σούπερ ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφιερωμένες στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι οι επόμενες ημέρες κι ενώ ήδη οι φίλαθλοι πήραν μια δυνατή πρόγευση από την πρεμιέρα των ομίλων τίτλου και παραμονής.

Αύριο με σέντρα στις 14:30 διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ώστε να γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού. Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ θα φιλοξενήσει τον Ρούβα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σοβαρό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-0 στη Γέργερη. Διαιτητής θα είναι ο Φουκάκης, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Τρουλινό. Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος απέναντι στην Δόξα Γαλιάς είναι το φαβορί, αφού στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει 1-2 μέσα στη Γαλιά. Εδώ διαιτητής ορίστηκε ο Ζαχαριουδάκης με βοηθούς τους Δασκαλάκη Ι. και Αδαμάκη Α.Θ.

Μετά τους ημιτελικούς οι ομάδες… δεν παίρνουν ανάσα, καθώς θα γίνει στο Ατσαλένιο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου τίτλου ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον ΠΟΑ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται μετά από πολλά χρόνια σε επίσημο παιχνίδι και πρόκειται για μια σούπερ μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου.

Παράλληλα όλα δείχνουν ότι την μεθεπόμενη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα οριστεί και ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τα μεγάλα παιχνίδια στο τοπικό ποδόσφαιρο να μην σταματούν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News