default-image

"Τελειώνει" σήμερα του Δερμιτζάκη στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
"Τελειώνει" σήμερα του Δερμιτζάκη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά σε μία ακόμη προσθήκη είναι ο ΟΦΗ, φτάνοντας τις 10 για την τωρινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δυναμικό της ομάδας θα ενταχθεί ο τερματοφύλακας, Γιάννης Δερμιτζάκης που σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας άνηκε στον Εργοτέλη.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας τις τελευταίες μέρες και σήμερα αναμένεται η τελική έκβαση στην υπόθεση. Όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική, αφήνοντας ένα μικρό «παράθυρο», καθώς υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Στο ρόστερ του ΟΦΗ υπάρχουν ήδη τέσσερις γκολκίπερ, Δασκαλάκης, Κασμερίδης, Βλάχος και Γιαννόπουλος, ενώ πέρα από αυτό ήδη η διοίκηση έχει δαπανήσει την περίοδο του Ιανουαρίου ένα σημαντικό ποσό για τις μεταγραφές.

Από την άλλη, ο Δερμιτζάκης θεωρείται ταλαντούχος και το θέμα εξετάστηκε διεξοδικά, καθώς δεν πρόκειται για μια προσθήκη που αφορά μόνο το… σήμερα. Επιπλέον, ο νεαρός πορτιέρο γνωρίζοντας πολύ καλά όλα τα παραπάνω δεδομένα, δεν φάνηκε να υπάρχει… απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές και όλα δείχνουν ότι καταλήγουν σε συμφωνία και την έκδοση δελτίου.

Πριν από μερικές μέρες, ο παίκτης είχε βρεθεί κοντά στην Χαλκίδα (προπονητής είναι ο Μουράτ Σεροπιάν), όμως η υπόθεση δεν προχώρησε τελικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News