Αθλητισμός

Μικτή Ζώνη: Ο ...Πέρι, ο ΠΟΑ, ο Σαρρής και ο πρόεδρος του Ερμή!

Με τον «Πέρι», «την αστραπή των γηπέδων», που μας έδειξε μέσα από το βιβλίο της Αγγέλας Δουλγεράκη, ποια θα έπρεπε να είναι η αξία του αθλητισμού, θα κινηθεί απόψε (22:00 Κρήτη TV), η Μικτή Ζώνη!

Στο όνομα αυτού του μικρού αγοριού, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και έγινε μια συναρπαστική εκδοτική επιτυχία, θα συζητήσουμε και για τον ιστορικό σύλλογο του Ατσαλένιου, με την παρουσία της εκλεκτής συναδέλφου και συγγραφέως. Στο πάνελ θα είναι δυο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ με δράση και στα παραγωγικά τμήματα ο Μανόλης Ρουμπάκης και ο Τάσος Τριανταφύλλου, ο παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΠΟΑ Σωτήρης Συνάνης, αλλά  και ο προπονητής των Ακαδημιών και εξπέρ στην τεχνική, Νίκος Μακράκης!

Ξεκίνημα με Γιάννη Κάββαλο και Ζωνιανά

Η Μικτή Ζώνη, θα ξεκινήσει με συνέντευξη του προέδρου του Ερμή Ζωνιανών Γιάννη Κάββαλου και θα παρουσιάσει όλα όσα είπε μπροστά στην κάμερα ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Σαρρής κατά τη συγκινητική απονομή που του έκανε στο σπίτι του η ΕΠΣΗ!

Τα δάκρυα Σαρρή στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Σαρρής, μίλησε μπροστά στην κάμερα της Κρήτη tv, για τα χρόνια του στον ΟΦΗ και τη σημερινή κατάσταση της ομάδας, κατά τη διάρκεια της απονομής που του έκανε η ΕΠΣΗ. Την συνέντευξη αυτή θα τη δούμε απόψε στη Μικτή Ζώνη, μέσα από τις συγκινητικές αναφορές του 96χρονου ανθρώπου, που γνωρίζει την καθολική εκτίμηση από την σπουδαία του προσφορά και την αυθεντική φύση της προσωπικότητας του!

Σχόλια