Αθλητισμός

Ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο ΟΦΗ

Σε φουλ δράση από σήμερα και πάλι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ενώ χθες είχαν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες σημαντικές… ανάσες λόγω του ρεπό.

Ο Νίκος Νιόπλιας προτίμησε να μη γίνει κάποιος φιλικός αγώνας, λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών, όμως από σήμερα η προετοιμασία επικεντρώνεται στον εντός έδρας αγώνα με το Ηράκλειο. Ουσιαστικά, τις δύο εβδομάδες που έχει περάσει χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο έμπειρος τεχνικός έχει εστιάσει στον τομέα της τακτικής, επιδιώκοντας να «περάσει» τη δική του φιλοσοφία.

Επιπλέον, έχει επιλέξει και κάποια τετ-α-τετ με ορισμένους ποδοσφαιριστές, εξηγώντας ότι για όλους «καθρέπτης είναι το γήπεδο». Πάντως, αυτή η επαφή με τους ποδοσφαιριστές θεωρείται πολύ σημαντική, καθώς το δέσιμο στο «εσωτερικό» της ομάδας είναι βασικό συστατικό.

Από κει και πέρα, αυτή την εβδομάδα θα φανεί η βελτίωση του τραυματισμού του Πόποβιτς, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα. Στο… απουσιολόγιο είναι και οι Φαμπίνιο, Γκούμας, που πάντως με τις διαδοχικές αναβολές από την ΕΠΟ κέρδισαν σημαντικό χρόνο.

Σχόλια