default-image

Καλέ: "Σύντομα ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει"

Αθλητισμός
Καλέ: "Σύντομα ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ «κυνήγησαν» πολύ την μεταγραφή του και είναι από τους παίκτες που ήθελε στο ρόστερ ο Νιόπλιας.

Τον χαρακτηρίζει η τεχνική, ενώ προσθέτει στο παιχνίδι το… απρόβλεπτο. Ο λόγος για τον Έλτον Καλέ, που αναμένεται να αποτελέσει βασικό… γρανάζι στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για την απόφαση να έρθει στον ΟΦΗ, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του.

Αρχικά υπογράμμισε για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Όλα είναι πολύ καλά. Το κλίμα χαρακτηρίζεται από το δέσιμο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Εγώ ήμουν στο Ηράκλειο και πριν, με αποτέλεσμα να γνωρίζω αρκετά πράγματα. Στην προσαρμογή με τη νέα μου ομάδα, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Φαμπίνιο, που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Για τον ΟΦΗ, το μόνο που έχει αλλάξει είναι η κατηγορία. Έχει την ίδια δυναμική, που έχει να κάνει με τους φιλάθλους του».

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο «ναι» και την άφιξη στο Ηράκλειο: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά αυτό το γνώριζα. Όλοι οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, θέλουν να ανέβει ξανά στην Σούπερ Λίγκα. Μένουν μερικοί μήνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα και όλοι θέλουμε την άνοδο να γίνει μια νέα αρχή. Παίρνοντας την απόφαση να έρθω στον ΟΦΗ ήξερα φυσικά όλα τα δεδομένα. Είναι σημαντικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που έχει βαρύτητα και ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο να σε δει. Θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Ο 27χρονος άσος εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει η ολική… επαναφορά από το -9, ενώ στάθηκε στη δουλειά που γίνεται και έστειλε το «μήνυμα» του στο φίλαθλο κόσμο.

Για την μεγάλη προσπάθεια από δω και πέρα υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να βρεθούμε στην κορυφή. Για αυτό ήρθα άλλωστε στον ΟΦΗ. Δε θα ήμουν εδώ, αν δεν το πίστευα. Αν ήταν απλά για να παίξω και να περάσει ένα χρονικό διάστημα, τότε δε θα είχε νόημα για μένα. Επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο να κερδίζουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε την ανατροπή».

Για την καθημερινή δουλειά στο ΒΑΚ και τα επόμενα παιχνίδια: «Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το επόμενο παιχνίδια. Από όλα τα παιδιά, όχι μόνο για μένα. Υπάρχει ένας νέος προπονητής και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για το ματς που έρχεται. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο και γίνεται σωστή δουλειά. Ο προπονητής είναι πολύ καλός και δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή, με διαφορετική προπόνηση και πολύ δουλειά».

Κλείνοντας, μίλησα για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποδώσουμε την αγάπη τους. Κάθε Κυριακή και κάθε λεπτό του αγώνα. Οφείλουμε να δουλέψουμε και να κάνουμε το καθήκον μας. Προσωπικά για μένα, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Μέσα από αυτό παίρνω δύναμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News