default-image

"Αναρρίχηση" για τον Ηρακλή, 1-0 τον ΠΑΣ

Αθλητισμός
"Αναρρίχηση" για τον Ηρακλή, 1-0 τον ΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σπουδαία νίκη που του δίνει το δικαίωμα να κοιτάζει ψηλότερα πήρε ο Ηρακλής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), έχοντας σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Απόστολο Βέλλιο από την άσπρη βούλα.

Παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ο Περιστερίδης, ανατρέποντας τον Μπουλούτ που ήταν σε προφανή θέση για γκολ αλλά ο Στυλιαράς του... χαρίστηκε και αντί για κόκκινη τού έδειξε κίτρινη κάρτα. Με αυτό το τρίποντο, ο Γηραιός ανέβηκε στην 7η θέση, έχοντας 26 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έπεσε στη 10η και παρέμεινε στους 24. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Ηπειρώτες, καθώς αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86' ο Νικολιάς, που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (83' Μπαρτολίνι), Λεοζίνιο (64' Πουρτουλίδης), Πασάς (20' Μπουλούτ), Βέλλιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Λίλα (65' Γιάκος), Ακόστα, Φερφελής (46' Μανιάς), Ίλιτς (46' Νικολιάς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News