default-image

Επιστροφή στις νίκες θέλους Ηράκλειο και Εργοτέλης

Μπάσκετ
Επιστροφή στις νίκες θέλους Ηράκλειο και Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης από το Χολαργό, το Ηράκλειο επιστρέφει στην έδρα του με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα το διατηρήσει στις πρώτες θέσεις.

Η κρητική ομάδα υποδέχεται σήμερα, στις 5 μ.μ., στο κλειστό στα Δύο Αοράκια τον Έσπερο για τη 17η αγωνιστική της Β' Εθνικής και δεν μπορεί παρά να στοχεύει στη νίκη. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι εξαιρετικής σημασίας και ειδικά απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη του Ηρακλείου θέλει και ο Εργοτέλης για να διατηρήσει από κάτω τον Έσπερο. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Στρέμπας, Πολυχρόνης και κομισάριος ο κ. Ναλετάκης Ι.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του ταξιδεύει στην Αθήνα, εκεί όπου σήμερα στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει το Φιλαθλητικό. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε άσχημη βαθμολογικά θέση. Χρειάζονται νίκη έστω κι αν αγωνίζονται σε μια δύσκολη έδρα. Απών θα είναι ο Τσερκιτσόγλου, που υπέστη νέα θλάση. Διαιτητές θα είναι οι Μπούσιας και Κωνσταντινίδου.

Τη 17η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Παπάγου-Πανιώνιος, Κορωπί-Αμύντας, Ιωνικός Ν.-Πανελευσινιακός, Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Ένωση Ιλίου, Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Χολαργός και Νίκη Αμαρουσίου-Προμηθέας Χαλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News