Αθλητισμός

Κέρδισαν το χειροκρότημα οι Βετεράνοι στα Αοράκια

Περίπου χίλια άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Βετεράνων Ελλάδας και Ηρακλείου παρακολουθώντας το μεταξύ τους φιλικό που φιλοξενήθηκε στο κλειστό στα Δύο Αοράκια για καλό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στα ιδρύματα "Δικαίωμα στη ζωή" και "Ηλιακτίδα".

Μπορεί αγωνιστικά το φιλικό να εξελίχθηκε σε μονόλογο για τους Βετεράνους Ελλάδας καθώς επικράτησαν άνετα με 106-64, όμως τα όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ ήταν ικανά να προσφέρουν χειροκρότημα και πολύ γέλιο στον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο.

Το κέφι άλλωστε ήταν άφθονο από τους συμμετέχοντες και των δύο ομάδων, ενώ δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις, τα πολλά τρίποντα, αλλά και η κλασική… γκρίνια του Γιάννη Ιωαννίδη που είτε τα είχε με τους παίκτες του είτε με τη διαιτησία και το σκληρό παιχνίδι των Κρητικών.

Διαιτητές: Ράλλης, Μαγκανάς, Επιτροπάκης, Μπορμπαντωνάκης.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 58-36 (ημίχ.), 82-48, 106-64.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Ντάκουλας 5 (1), Κωνσταντινίδης 4, Τόλιας 6, Γαλακτερός 7, Βούκσεβιτς 15 (2), Βουρτζούμης 14 (2),Χριστοδούλου 4, Τζαλαλής 27, Μπουντούρης 3 (1), Γιαννουζάκος 21 (3).

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ν. Τούλης-Δ. Τούλης): Διαλεκτάκης, Χαρίσης 11, Δότσιος 16, Καραφύλλης 3 (1), Πετράκης 2, Δελατόλας 8, Κουμιανάκης 4, Σταυρακάκης 2, Στεφανάκης 7, Θεοδωρίδης, Σκροπολίθας 2, Ράλλης 3 (1), Γκόλαντας 6, Μαστοράκης, Φραγκισκάτος.

Σχόλια