default-image

Παράσχος: Έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς

Ποδόσφαιρο
Παράσχος: Έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

"Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά που θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σκορ ήταν δίκαιο για την ομάδα μου. Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες και ο αέρας και η βροχή μας δυσκόλεψαν πολύ. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή με ποιότητα να βάλουμε την μπάλα κάτω και να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον αέρα που επικρατούσε μείναμε λίγο πιο πίσω και με αντεπιθέσεις καταφέραμε και βάλαμε ένα δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς", υποστήριξε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος, παραδεχόμενος ότι ο Πλατανιάς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως άλλωστε το είχε προβλέψει.

"Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν αισθανόμουν ποτέ τον κίνδυνο του υποβιβασμού αλλά την αδικία, γιατί σύμφωνα με τις εμφανίσεις που κάναμε έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και το Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, όσοι παίκτες καλούνται να παίξουνε δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σας είχα πει ότι η ομάδα δεν θα κάνει την λεγόμενη κοιλιά, όπως άρχισε το πρωτάθλημα, έτσι θα το τελειώσει. Ευελπιστώ να μην βγω ψεύτης. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό με κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News