Αθλητισμός

Απειλεί να αποχωρήσει ο Πανελευσινιακός

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός μετά την απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή επισημαίνοντας ότι σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League σκέφτεται ο Πανελευσινιακός, ο οποίος αισθάνεται αδικημένος από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να αναβληθεί το ματς με την Παναχαϊκή για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Με φαξ που λάβαμε πριν από λίγο στα γραφεία μας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερωθήκαμε ότι με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Κου Σταύρου Κοντονή ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07-02-2016 και ώρα 15:00μμ αναβάλλεται σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την διοργανώτρια αρχή καθώς συντρέχει κίνδυνος διασάλευσης της δημόσιας τάξης λόγω του τεταμένου κλίματος που προκλήθηκε από την αναφερόμενη καταγγελία.

Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα είναι η δεύτερη φορά που ο αγώνας μας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 δεν διεξάγεται την προκαθορισμένη ημερομηνία με υπαιτιότητα του αντιπάλου σωματείου. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι το όλο περιστατικό έχει απώτερο σκοπό την αναβολή του αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ μετά από αυτή την απόφαση σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς αισθάνεται κατάφωρα αδικημένη με την εν λόγω απόφαση».

Σχόλια