default-image

Απίστευτο ξέσπασμα του Γκουαρντιόλα

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο ξέσπασμα του Γκουαρντιόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπάθωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά από ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου για το κατά πόσο καταφέρνει αφενός να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Μπάγερν και αφετέρου να προγραμματίζει τις μεταγραφές της νέας του ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός προπονητής, αφού εξήγησε ότι είναι σα γυναίκα και μπορεί να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα στη συνέχεια πίκαρε το δημοσιογράφο λέγοντας: «Ξέρω ότι είναι η πρώτη φορά που ένας προπονητής επιλέγει να φύγει από την Μπάγερν και δεν τον διώχνουν…».  Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρέπει να σέβονται τους προπονητές.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν υπάρχει σεβασμός για εμάς τους προπονητές σε κανένα μέρος του κόσμου. Δεν έχει σημασία τι λέμε. Είμαι εδώ επειδή πρέπει να βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει πια σεβασμός για τους προπονητές. Γιατί δεν γράφετε για τα πολλά ωραία πράγματα που λέω για τους παίκτες μου;

Υπάρχουν μέσα μαζικής ενημέρωσης εδώ στη Γερμανία που δεν μου έχουν κάνει ούτε μία ερώτηση σχετικά με ποδόσφαιρο από τότε που ήρθα εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι προπονητές εξακολουθούν να δίνουν συνεντεύξεις Τύπου.

Είμαι σαν γυναίκα, μπορώ να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα. Μπορώ να ελέγξω και τις δύο καταστάσεις, μπορώ να σκεφτώ και τις δύο καταστάσεις. Δεν είναι πρόβλημα για μένα, έχω μεγάλο ταλέντο σε αυτό.

Ξέρω ότι δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, ένας προπονητής να αφήνει τη Μπάγερν. Συνήθως η Μπάγερν διώχνει έναν προπονητή, αλλά έχουμε ακόμα τέσσερις μήνες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News