default-image

Η ΕΠΣΗ τίμησε τον Κώστα Σαρρή

Ποδόσφαιρο
Η ΕΠΣΗ τίμησε τον Κώστα Σαρρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις σημαντικότερες τιμητικές απονομές κατά την θητεία του στην ΕΠΣΗ πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου, καθώς επισκέφτηκε στην οικία του τον παλιό παράγοντα της ΠΑΕ ΟΦΗ, Κώστας Σαρρή, και τον τίμησε για την προσφορά του στον ΟΦΗ και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο 96χρονος πλέον Κώστας Σαρρής ήταν επίσημος προσκεκλημένος στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΕΠΣΗ αλλά δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω προβλήματος υγείας ενώ σήμερα που ήταν καλύτερα, φιλοξένησε στην οικία του τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, ο οποίος συνοδευόταν από τον προσωπικό φίλο του κ. Σαρρή, τον Νίκο Τσαμπουράκη και το μέλος της Ένωσης, Βαγγέλη Παπαγγελή.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στην παραγοντική παρουσία και είμαι πού συγκινημένος που σήμερα ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ τιμώ τον Κώστα Σαρρή. Τον άνθρωπο που αποτέλεσε ευεργέτη για τον ΟΦΗ αλλά και βοήθησε πού κόσμο, καθώς η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή για όποιον είχε ανάγκη. Όλοι όσοι έζησαν εκείνες τις εποχές του ΟΦΗ είναι υπερήφανοι για την κρητική ομάδα. Ο Κώστας Σαρρής δυστυχώς ήπιε το πικρό ποτήρι της αχαριστίας γιατί μέσω αυτού η οικογένεια Βαρδινογιάννη ευεργέτησε τον ΟΦΗ και το κρητικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και η τιμή στο πρόσωπό του έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Εκπροσωπώντας το ποδόσφαιρο του νομού μας θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Σαρρή για όσα πρόσφερε», είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο κ. Σαρρής απάντησε συγκινημένος: «Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτά που πίστευα και αυτά που ένιωθα. Ποτέ δεν ξεκίνησα να κάνω κάτι, ούτε για να με τιμήσουν, ούτε για να προβληθώ. Τους ευχαριστώ και θα θυμούμαι πάντα που στάθηκαν δίπλα μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News