Αθλητισμός

Τα βρήκαν σε όλα Τζώρτζογλου και Βρέντζος, για τον Εργοτέλη!

Έλυσαν όλες τις παρεξηγήσεις, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και στο τέλος δήλωσαν συμπόρευση για τον Εργοτέλη! Ο λόγος για τη συνάντηση των παραγόντων Γιώργου Βρέντζου και Νίκου Τζώρτζογλου, το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Μέγαρον», έπειτα από πρωτοβουλία επιτελών του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τζώρτζογλου είπε στον κ. Βρέντζο, ότι το ενδιαφέρον της οικογένειας του, εκδηλώθηκε γιατί προσκλήθηκε από φίλους του σωματείου και γιατί θέλει να βοηθήσει τον Εργοτέλη σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.  

Επισήμανε ωστόσο στον συνομιλητή του, ότι από τη στιγμή που θέλει εκείνος να ηγηθεί της Εργοτελίτικης  επανεκκίνησης, ο ίδιος και η οικογένεια του θα τον στηρίξουν. «Θα είμαστε κοντά σου, σε αυτή την προσπάθεια», είπε στον κ. Βρέντζο , ο οποίος ευχαρίστησε τον έμπειρο παράγοντα, λέγοντας του ότι το ίδιο ισχύει και από την δική του πλευρά («Αν ηγηθείς εσύ, θα είμαι, επίσης  δίπλα σου»!).

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για μια πανεργοτελίτικη επανεκκίνηση, μέσω ενός μοντέλου «15μελούς» διοίκησης και δεν αποκλείεται -πλέον- μέσα από το ενωτικό κλίμα, να υπάρξουν και αρχαιρεσίες με τη θετική στάση της διοίκησης, αν και αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί. Όλα αυτά βέβαια θα δρομολογηθούν από τους θεσμούς, μέσα από τις νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες, που θα καταλήξουν στις επιλογές.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι την πρωτοβουλία της επαφής Βρέντζου-Τζώρτζογλου, είχαν οι κ. κ. Σκεπάρνης και Στειακάκης, με τον τελευταίο μάλιστα, να είχε συζήτηση τετ α τετ προς την ίδια κατεύθυνση με τον κ. Βρέντζο, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τζώρτζογλου.

Σχόλια