default-image

Σκουρτόπουλος: «Πρώτος τελικός το ματς με Αρκαδικό»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Πρώτος τελικός το ματς με Αρκαδικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο κάνει προσπάθειες να αποφύγει τις περιπέτειες σε ό,τι αφορά την παραμονή στην κατηγορία, με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αρκαδικό (6/2, 17:00) να αποτελεί αγώνα ζωτικής σημασίας για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Δίχως τον Μάριο Ματαλών, αλλά παρόντος του Ρόλαντ Σάφτενααρ, οι Κρητικοί επιδιώκουν να σημειώσουν τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, ο προπονητής του Ρεθύμνου επεσήμανε ότι "έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι όπως όλα τα εντός έδρας ματς. Έχουμε πει πως τα 5 επόμενα είναι σαν τελικοί και εκείνα που θα κρίνουν που θα βρεθούμε. Ξεκινάμε από το πρώτο απέναντι στον Αρκαδικό. Η ομάδα είναι έτοιμη. Έχουμε δουλέψει καλά και πιστεύω θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θέλουμε στο πλευρό μας και τον κόσμο όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Είμαστε μία νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε στήριξη από όλες τις πλευρές και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη", για να προσθέσει:

"Η έδρα μας φέτος μας παίζει καθοριστικό παράγοντα. Έχουμε ένα καλό υλικό και μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν υπό συζήτηση. Από κει και πέρα έχουμε ακόμη 5 αναμετρήσεις και θέλουμε αν μπορούμε να πιάσουμε το ακέραιο. Θα είναι σημαντικό για εμάς και νομίζω πως θα έρθει και η εκτός έδρας νίκη που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το κάτι παραπάνω".

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος σχολίασε: "Το παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στον Αρκαδικό είναι πολύ σημαντικό όπως και όλα τα ματς. Φυσικά θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Είναι μία αναμέτρηση "τελικός". Ο κόσμος πρέπει να έρθει να μας υποστηρίξει και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμη μία νίκη της ομάδας μας. Από κει και πέρα η δυνατή άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ για 40 λεπτά θα μας δώσουν τους δύο βαθμούς της νίκης. Είμαστε διαφορετική ομάδα εντός και εκτός έδρας και δεν ξέρω πότε θα αλλάξει αυτό αλλά σίγουρα είμαστε καλύτεροι στο "Μελίνα Μερκούρη" διότι μας βοηθάει ο κόσμος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News