Αθλητισμός

Αναβολή... λουκούμι για τον ΟΦΗ

Όχι μόνο δεν είδαν με κακό μάτι την εκ νέου αναβολή στη Γ' Εθνική στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, αλλά θα έλεγε κανείς ότι ταιριάζει... γάντι στην φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ηρακλείου.

Ο αγώνας με το Ηράκλειο θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ενώ αυτός με την Κηφισιά (σαφώς κρισιμότερος) μία εβδομάδα μετά. Κρατήστε τις ημερομηνίες.

Πέρα από το θετικό γεγονός, ότι ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του έχουν έξτρα χρόνο για το "δέσιμο" νέων και παλιών, βαδίζοντας ουσιαστικά σε μια περίοδο μίνι-προετοιμασίας, στο παιχνίδι με την Κηφισιά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής το σύνολο των μεταγραφών. Κόντρα στο Ηράκλειο θα μπορούν να παίξουν Χαντί, Καλέ και Γουόρντεν, ενώ στο επόμενο ματς προστίθενται στη "φαρέτρα" και οι Μπουρσέλης, Φουκαράκης, Πίτσος, καθώς το τελευταίο ματς του Εργοτέλη με τα Τρίκαλα ήταν στις 18 Ιανουαρίου, άρα θα έχει περάσει το διάστημα τους ενός μήνα που απαιτείται. Κανονικά θα υπολογίζεται και ο Νάστος, καθώς τελευταίο του ματς ήταν το Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου στις 17 Ιανουαρίου.

Από κει και πέρα, στον ΟΦΗ είναι ήδη σε επαφές για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, πιθανότατα με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών.

Σχόλια