default-image

Αμφίβολοι για το ντέρμπι Τσόρι και Μποτία

Αθλητισμός
Αμφίβολοι για το ντέρμπι Τσόρι και Μποτία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη είναι από χθες η απουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο από το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σήμερα θα φανεί αν ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσόρι και του Αλμπέρτο Μποτία, με τον Αργεντινό σήμερα να επιχειρεί να ανατρέψει τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός αμυντικός θα κάνει ένα τεστ, αν και δεν έχει κάτι ανησυχητικό, αφού μπορεί την τελευταία στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός να τον προφυλάξει και στη θέση του να χρησιμοποιήσει τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μποτία (ή Ντα Κόστα) και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαχφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ, με τους Πάρντο και Ντουρμάζ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

* 4.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τιμές από 15 μέχρι και 100 €. Ώρες διάθεσης: 10:00 – 18:00, το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News